August De Boeckstraat 49
1785 Merchtem
Tel & fax : 052/37.66.99

Di - vrij : 9u tot 12 - 13u30 tot 19u
Zaterdag 9u tot 18
Zondag en maandag gesloten

Optiek, optieker, brillen, glazen, contactlenzen, monturen, zonnebril
Gratis oogtest

Brilglazen voor elke brildrager

Het juiste glas voor de betere kijk

Door welk glas kijkt u het best? Dat is afhankelijk van veel factoren, niet alleen van de sterkte die u nodig hebt. Optiek Maggy geeft u graag inzicht in de mogelijkheden die de techniek u vandaag geeft.

Brilglazen Essilor hoofdleverancier

Onze hoofdleverancier van brilglazen is Essilor, wat u een hoogstaande kwaliteit en een topservice garandeert. Bekijk ons aanbod:

 • Progressieve glazen
  Een bril nodig voor ver n een bril nodig voor dichtbij? Met de progressieve glazen van Varilux combineert u twee-in-een. Voor wie opnieuw wil kijken met comfort.
 • Verkleurende glazen
  Moet u veel van binnen naar buiten gaan en omgekeerd? En hebt u graag dat uw glazen zich aanpassen? Kies dan verkleurende Transitions glazen. Uw ogen zullen uw keuze waarderen.
 • Zonneglazen met correctie
  U draagt een optische bril en wil bij hevig zonlicht niet voortdurend met de ogen zitten knipperen? Ga dan voor zonneglazen met correctie en geniet van het mooie weer.
 • Ontspiegelde glazen Crizal Forte
  Ziet u in de glazen van uw bril een reflectie van dingen voor of achter u, bijvoorbeeld het licht van een raam, de beelden van een televisie of de stralende koplampen van een tegenligger? Met Crizal Forte ontspiegelde glazen is die vervelende glans voor altijd verdwenen.
 • Geharde glazen
  Draagt u een bril met kunststof glazen? En wilt u voorkomen dat er snel krasjes op die glazen komen? We harden de glazen met een extra krasvast laagje.
 • Getinte glazen
  U bent brildrager en wilt uw ogen maximale rust gunnen? Kies dan getinte glazen. Alle kleuren zijn daarin mogelijk, zodat de glazen perfect bij uw montuur en uw uiterlijk passen.
 • Verdunde glazen
  Stel: u hebt glazen nodig met een sterke correctie. Vroeger waren dikke glazen de enige oplossing. Vandaag bieden de merken Ormix, Stylis en Lineis de mogelijkheid om met veel dunnere glazen toch even goed te zien.
 • Hogere dioptrie: Essilor 360
  Hebben uw ogen een hoge dioptrie en wilt u toch een brede kijk behouden? Probeer dan de Essilor 360 brilglazen. U ziet weer helder en scherp.